Webdesign.

Amatron is er voor U, de beginnende ondernemer, de lokale of nationale band of de fanatieke hobbyist. Een standaard website waar u de komende jaren geen omkijken meer naar wilt hebben heeft u al voor 250,- exl. btw. Dit is natuurlijk uit te breiden met bijvoorbeeld een gastenboek, nieuws systeem of een volledige CMS website. U kunt de website dus zo dynamisch maken als u zelf wilt.

Het is tevens mogelijk om een chique ontwerp voor uw website te laten maken om uw website er extra uit te laten springen.Naast een ontwerp voor uw website kunnen we natuurlijk ook een complete huisstijl ontwerpen. Denk hierbij aan een logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers of posters. Hierbij gaat het enkel om het ontwerp, de producten zoals visitekaartjes en flyers worden niet in huis gemaakt. Amatron helpt u er echter graag bij om een geschikte drukkerij hiervoor te vinden.
Heeft u interesse, vragen, of u wilt vrijblijvend een offerte aanvragen?
Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Hieronder zijn enkele voorbeelden van reeds gerealiseerde websites te zien.

Overgrown
De website van Overgrown is een project in samenwerking met Wouter de Vught van Dudz Design. Bij deze website heeft Dudz Design het ontwerp voor zijn rekening genomen en heeft Amatron het ontwerp omgezet naar een volledige CMS website.
  

Klimkong
De website van Klimkong is een project in samenwerking met Matjeu Brekelmans van Webfinish. Bij deze website heeft Webfinish het ontwerp voor zijn rekening genomen en heeft Amatron het ontwerp omgezet naar een volledige CMS website.


Alhesco
De website van Alhesco is volledig door Amatron ontwikkeld. De klant heeft hierbij gekozen voor een simpel en clean design zonder een CMS systeem.


Mauricevandendool
De website van Maurice van den Dool is volledig door Amatron ontwikkeld. Een volledig op maat gemaakte website inclusief CMS systeem. Precies wat elke band of muzikant nodig heeft.